Letölthető katalógus:

Aki meglátja az új Peugeot Boxert rögtön tudja, hogy többről van szó, mint egyszerű haszonjármű családról. Ezeket a Boxereket kifejezetten az Ön tevékenységéhez és a bent ülők örömére tervezték! Nincs két egyforma mesterség, ezért a kínálatot többféle magasságban és hosszúságban kapható modellek teszik változatossá. A variációk sorát a háromféle HDi motorból álló választék egészíti ki, így Ön biztosan megtalálja azt a Boxert, mely tökéletesen megfelel igényeinek. Bármelyikre is esik választása, biztosan megtalálja benne azokat az erényeket, amelyek minden Peugeot-t jellemeznek: a stílust, a gyakorlatias szellemet a dinamizmust és az újító szellemiséget.

Mit jelent az Ön számára
Azt, hogy a Boxer tervezését számtalan tapasztalat irányította. Az eredmény: praktikus megoldások, például az egyik legalacsonyabb rakodási küszöb a kategóriában, maximálisan kihasználható belső tér, a rakodást megkönnyítő hatalmas és 270 fokban nyitható ajtók… mindez újult formatervvel párosulnak és dinamikusabb arculatot kölcsönöz Önnek és vállalkozásának egyaránt.

A Boxer olyan járművet jelent, melyben Ön teljesen megbízhat. A többi Peugeot haszongépjárműhöz hasonlóan a Boxer a legszigorúbb előírások szerint készül, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. A Boxer szenvedély is egyben, mellyel a járműveket megalkotjuk, mind a haszon, mind a személyautókat egyaránt. Célunk, hogy élvezetes legyen vezetni és bármilyen rakomány esetén kényelmes legyen az utazás. Természetesen intelligens járműről van szó: a legmodernebb Műszaki megoldások alkalmazásának köszönhető funkciók, mint pl. a hátsó tolatókamera*, mely könnyebbé és hatékonyabbá teszi a munkavégzést, egyúttal megkönnyíti életét. Ezeket az értékeket a génjeinkben hordozzuk, az összes jelenlegi Peugeot gépjárműben megtalálhatók, és megtalálhatók lesznek a jövő Peugeot modelljeiben is.

Az új Boxer az igazi profik választása.