Letölthető katalógus:

A hihetetlenül sokoldalú Peugeot Partner szinte mindenre képes, amire egy kishaszongépjármű képes lehet. Robosztus orrkiképzés, erőteljesebb lökhárító, új hűtőrács és sárvédők, a helyzetjelző funkciókat is magában foglaló karakteres fényszórók, tükörházak és kilincsek a karosszéria színeiben - az új Partner teljesen szakított a régi modell stílusával. Ha nincs elég hely arra, hogy kinyissuk a 180 fokban nyíló hátsó ajtókat, akkor az opcióként rendelhető tolóajtóknak köszönhetően oldalról is könnyedén elérhető a raktér. A hosszú tárgyak szállítását zsiráftető teszi lehetővé.

Az új Peugeot Partner kishaszongépjármű belső tere tágas, míg 3 m3-es rakodótere, változattól függően, 600 vagy 800 kg-ig terhelhető.

A funkcionalitás összeegyeztethető a kényelemmel! A Partner kishaszongépjármű gazdag alapfelszereltségének része többek között a szervokormány, a sebességfüggő ablaktörlő és az állítható magasságú kormány. A kényelmet pedig tovább fokozzák az opcióként rendelhető bal- és jobb oldali tolóajtók, a fűthető ülések, a tempomat és a kormányról vezérelhető Peugeot audio.

Széles motorválasztéka a dinamizmust garantálja. Az 1,4 literes benzines, a 1,9 literes dízel és a 2,0 literes HDi motorok lehetővé teszik, hogy Ön az igényeinek és pénztárcájának legmegfelelőbb modellt válassza. A Magyarországon forgalomba helyezett tehergépkocsi változatok külső jellemzői a hatályos jogszabályoknak megfelelően változhatnak.

A szériafelszereltségként kínált vezetőoldali légzsák mellett az opcióként rendelhető utasoldali légzsák, valamint az ABS gondoskodnak a biztonságról.