Letölthető katalógus:

Színválasztó

Dinamizmus, megbízhatóság, alacsony fogyasztás, környezetbarát motorok, kiváló útfekvés, tökéletes kényelem, nagyfokú variálhatóság - mindezt egyesíti a Peugeot felső kategóriás egyterűje, a 807. Az egyterű is lehet esztétikus - ezt a 807 ékesen bizonyítja. A dinamikus vonalvezetés, a Peugeot stílusával harmonizáló orrkiképzés, a karcsú idomok, a mutatós alumíniumtető és a zászló formájú visszapillantók határozottan modernné teszik a 807 megjelenését. Újító karosszériája szakít az egyterűekről alkotott hagyományos felfogással. A kor szellemét tükröző, csúcskategóriás egyterű tízféle árnyalatban kapható, a gazdag színválasztékban a klasszikus fényezéstől az élénkebb színeken át a teljesen új, "trendi" árnyalatok közül mindenki ízlése szerint választhat.

A 807-tel valóban kerek a világ. Az elektromos, szekvenciális működésű oldalajtók megkönnyítik a beszállást. A világelső Quickfix rendszernek köszönhetően tetszés szerint variálható, egyszerűen és gyorsan átrendezhető a belső tér: a 6 üléses autó egy üléspad behelyezésével 8 személyessé alakítható. Az első ülések felszereltségtől függően akár 180 fokban forgathatók. Tárgyaink a több mint 60 rakodóhely egyikében biztos elhelyezhetők. Az egyedien kialakított műszerfal egyetlen szempillantás alatt áttekinthető, a 3 darabból álló napfénytető pedig kellemesen világossá teszi az utasteret. A 807 négy féle belső hangulatot kínál.

A 807 fedélzetén a kényelem és a szabadság állandó útitárs! A kormányoszlopról vezérelhető RDS rendszerű, 8 hangszóróval ellátott, sebességfüggő hangerő szabályozású rádió-CD szériatartozék. Az automata légkondicionáló két oldalról külön szabályozható, a második és harmadik sorokban külön légbefúvókkal rendelkezik. A 2. sor utasai maguknak szabályozhatják a levegő beáramlás intenzitását. A hűtött italtartó láda 3 dobozos üdítő hidegen tartását teszi lehetővé. A 17 cm átmérőjű színes LCV monitorhoz DVD, videofelvevő és játékkonzol is csatlakoztatható, miközben vezeték nélküli fejhallgató gondoskodik minden utas komfortjáról. A tempomat lehetővé teszi a menetsebesség folyamatos fenntartását a gázpedál érintése nélkül. A vezetést az intelligens kiszolgáló egység és a multiplex rendszer, az opcióként rendelhető navigációs rendszer és a fedélzeti számítógép segíti. Felszereltségi szinttől függően szériafelszereltség az esőérzékelős ablaktörlő.

807 2.0 és 2.2 literes, 16 szelepes benzines erőforrásainak teljesítménye 138, illetve 160 lóerő. A 3.0 literes, V6-os erőforrást 205 lóereje a 807 kínálat csúcsmotorjává teszi, 200 km/h feletti végsebességet biztosítva. A 2.0 literes, 16V, 110 lóerős és a 2.2 literes, 16V, 130 lóerős HDi dízelmotorok nagy nyomatékuknak köszönhetően kimagasló vezetési élményt nyújtanak, alacsony fogyasztás és károsanyag-kibocsátás mellett. A 2.2 literes HDi erőforrás részecskeszűrője teljes mértékben kiküszöböli a korom- és füstkibocsátást. A Peugeot 807 példás aktív- és passzív biztonsága mellett teljes nyugalomban autózhat. A frontális, oldal- és az utastér teljes hosszában elhelyezett függönylégzsákok egyenlő mértékű biztonságot nyújtanak minden utas számára. Az Elektronikus Stabilitás Program (ESP) minden körülmények között stabil úttartást garantál. Nem megfelelő tapadású útfelületen a kipörgésgátló akadályozza meg a kerekek kipörgését, a vészfékrásegítés pedig nagymértében növeli a fékrendszer hatékonyságát. Vészfékezéskor a vészvillogók automatikusan bekapcsolódnak. Felszereltségi szinttől függően szériafelszereltség az automata fényszóró bekapcsolás. A parkolást a tolatóradar segíti. Az elektromosan állítható és fűthető, leolvasztó funkcióval ellátott visszapillantó tükrök télen is biztonságos utazást biztosítanak.