Letölthető katalógus:

Színválasztó

Új 307 CC
Engedjünk a kísértésnek

Feltöltődni, új távlatokat felfedezni csak úgy tudunk, ha magunk mögött hagyjuk a mindennapi élet gondjait egy 307 cc volánja mögött ülve. Eszményi vonalak, csúcstechnológia mindkettő egyesül ebben a magával ragadó modellben. A 307 cc kerekeken guruló bizonyítéka annak, hogy legmerészebb vágyaink is valóra válhatnak.

Szeretne Ön egy dinamikus, sportos autót klasszikus kupét? Megvan! Szeretné Ön olykor kabrió tágasságát idéző érzést? Ez is megvan. A 307 CC mindezt egyben nyújtja Önnek, hiszen ez a csodálatos autó másodpercek alatt megadja mindezen érzések együttesét egymással teljes összhangban! A kínált motorváltozatok bármelyikét választva a vezető tökéletes vezetési élményt kap, így a 2.0 benzines motorok 136 illetve 180 LE teljesítménnyel választhatók.

ő vonalak
Egy új stílus nyomában

Ezentúl nem kell választania sportosság és biztonság, dinamizmus és teljesítmény, exkluzivitás és tágasság között. Ez a 4 személyes coupé-cabriolet valóban minden igénynek megfelel. Mert az utazás akkor igazi élmény, ha másokkal is megosztható.

Vonalak
Valós esztétikai és stílusbeli megújulás markáns külső stílus, erős személyiség, különleges hátsó rész. A csomagtartó egyedi vonalát a diódás hátsó lámpa emeli ki.

Első fényszórók
Az első fényszórók nyújtott íve rajzolja meg az új 307 ragadozótekintetét.
Orr-rész
Az új 307 cc energikus orr-részét a krómozott,vízszintes rácsokkal díszített, nagy légbeömlővel ellátott sportos lökhárító 1határozza meg.

Ködfényszórók
Az első lökhárítóba épített ködfényszórók szintén krómbetéttel vannak ellátva.

ő átalakulás
A nagy átalakulás 25 másodperc alatt

Elektromosan vezérelt merev tetejének köszönhetően csak 25 másodpercre van szükség, hogy a vidám
cabriolet elegáns coupévá alakuljon át.

Lehajtható merev tető
A 307 cc teljesen automatizált tetőszerkezettel van ellátva. A tető egyetlen gombnyomásra, 25 mp alatt hajtódik be, tökéletesen illeszkedve a csomagtartóba.

4 valós hely
A 307 cc tágas és kényelmes ülései tökéletes tartást biztosítanak. A hátsó ülésekben könnyedén elfér 2 felnőtt. A kiválóan megtervezett ülésekhez oldalsó könyöktámaszok is tartoznak, a még teljesebb kényelem érdekében.
Csomagtartó
A 307 cc sima felülető csomagtartója jól pakolható és tágas. Coupé konfigurációban 350 literes (PSA szabvány szerint), cabriolet konfigurációban 204 literes (PSA szabvány szerint) csomagtartóval rendelkezik. A csomagtartó szőnyege alatt a gépkocsi kerekeivel megegyező méretű pótkerék található.

ő kényelem
Az utazás élménye

A 307 cc felszereltsége a legegyedibb igényeknek is megfelel. Legmodernebb telematikai berendezései segítik Önt a kívánt úti cél elérésében, a kiváló audiokomfort pedig a hosszú út fáradalmait enyhíti.

Keréknyomás-ellenőrző rendszer
(opcióként rendelhető, változattól függően) A kerekekbe épített érzékelők folyamatosan ellenőrzik a nyomást és a kerekek hő-mérsékletét. A rendszernek 2 jelzőszintje van, egyrészt a keréknyomás csökkenését, másrészt a defektet érzékeli és jelzi ki a központi kijelzőn.

Bluetooth kihangosító rendszer
(opcióként rendelhető, változattól függően) A gépkocsiba beszállva, a telefonos kommunikáció a Bluetooth-rendszeren keresztül történik, a mobil-telefon kezelése nem szükséges hozzá. Használatakora rádiótelefon információi a központi kijelzőn jelennek meg, az egyes funkciók a kormány-oszlopról vezérelhetők. Hívás beérkezésekor az audiorendszert elnémítja, a kommunikálás azonnal a hangszórókon át történik.
JBL
(opcióként rendelhető, változattól függően) A 10 hangszóróval ellátott, 240 W teljesítménnyel rendelkező rendszer mind coupé, mind cabriolet konfigurációban tökéletes.

Navigációs rendszer
(opcióként rendelhető, változattól függően)A színes kijelzővel ellátott navigációs rendszer szóbeli és vizuális utasításokkal segíti Önt a kívánt úti cél elérésében. GPS antenna érzékeli a műholdas jelzéseket, az autó helyzetét beépített radar pontosítja. A rendszerhez rádiótelefon is tartozik.

ő vezetés
Városi cirkáló vagy tökéletes túraautó az Ön igényei szerint

A 307 cc 110-től 180 LE-ig terjedő benzines motorizációi beváltják a hozzájuk fűzött reményeket: tökéletes vezetési élményt és dinamikus haladást biztosítanak. Az új, 2.0 literes, 136 lóerős, 6 sebességes, manuális váltóval rendelhető HDi motorizáció a dinamikus és sportos haladás záloga.

Részecskeszűrő berendezés (FAP)
A 136 lóerős HDi motorhoz társuló új generációs részecske-szűrő (FAP) a katalizátordobban helyezkedik el. Porózus szerkezete felfogja a rajta áthaladó kipufogógázok szénrészecskéit. A részecskeszűrő berendezés fontos része a károsanyag-kibocsátás csökkentésére irányuló stratégiának, ugyanakkor nem csökkenti az autó szolgáltatásait és a vezetés örömét.

Tempomat és sebességhatároló
(széria vagy opció felszereltségtől függően) A tempomat lehetővé teszi a rögzített menetsebesség folyamatos fenntartását, a gázpedál érintése nélkül. Bármelyik pedálra rálépve a funkció azonnal kikapcsol. A sebességhatároló a gázpedál felkeményítésével biztosítja a kívánt sebesség betartását.

Szekvenciális automata sebesség váltó
Egyesíti magában a manuális és az automata váltóművek előnyeit. Szekvenciális üzemmódban a vezető manuálisan vált fokozatot, autoaktív üzemmódban a váltómű a vezetési stílushoz alkalmazkodik. 3 kiegészítő program normál, sport, téli - áll a vezető rendelkezésére. A 2.0 HDi változat 6 sebességes manuális váltóval rendelhető. A 6 fokozat dinamikusabb indulást, precízebb váltást, optimálisabb fogyasztást és alacsonyabb zajszintet garantál.

ő biztonság
Mindenkire gondol

A 307 cc jól teljesített az EuroNCAP teszten: 4 csillagos minősítést szerzett a törésteszteken, és 2 csillagot a gyalogosvédelmi teszten. Teljesítményének köszönhetően a 307 cc egyike a legbiztonságosabb cabrioleteknek.

ESP
AZ Elektronikus Stabilitás Program egy vagy több kerék tapadásának csökkenésekor - pl. kanyarban fékezéssel, illetve a nyomaték módosításával stabilizálja az autót. A programhoz 4 plusz elem kapcsolódik:
- Blokkolásgátló (ABS) hirtelen fékezéskor kiküszöböli a kerekek teljes blokkolását.
- A kipörgésgátló kisebb tapadás esetén óv meg a kerekek kipörgésétől.
- Az elektronikus fékerőelosztó nagyobb és pontosabb fékhatást biztosít.
- A vészfékrásegítés szükség esetén plusz fékerőt biztosít.
Hirtelen fékezéskor az automatikusan aktiválódó elakadásjelző lehetővé teszi a mögöttünk haladók figyelmeztetését és a ráfutásos balesetek esélyének csökkentését.

4 légzsák
A 307 cc 60 literes vezetőoldali és 90 literes utasoldali légzsákokkal, valamint 2 oldalsó, 16 literes, a fejet és a mellkast védő oldallégzsákkal van ellátva.

Megerősített karosszéria
Ütközés esetén a 307 cc megerősített struktúrája nyújt fokozott védelmet az utasoknak.

Hátsó bukóívek
A hátul utazók védelmét biztosítandó, a 307 cc a legmodernebb fejlesztésű bukóívekkel van felszerelve, melyeket elektronikus bukás-érzékelővel láttak el.