Szakemberek alkották szakembereknek
Aki meglátja az új Peugeot Bippert, rögtön tudja, hogy többről van szó, mint egy egyszerű haszonjárműről. A Bippert kifejezetten az Ön tevékenységéhez és a bent ülők örömére tervezte a Peugeot! A Bipper a Peugeot termékkínálatában olyan új szegmenset jelent, amely révén a márka még jobban megfelelhet mind a cég profilja adta elvárásoknak, mind a gépkocsit majdan vezetők igényeinek. A Bipper kínálta termékelőnyök négy kifejezésben foglalhatók össze: kompaktság, gazdaságosság, vezetési élmény és stílus.
Kompaktság: a Bipper előnyös kis mérete mellett optimalizált belső teret és könnyed hozzáférhetőséget biztosít.
Gazdaságosság: könnyű karbantartás jellemzi, és takarékos HDi motorjának köszönhetően költségkímélő üzemben tartás is.
Vezetési élmény: a rendkívül jól manőverezhető Bipper a Peugeot motorizációinak minőségét és technikai vívmányait magában foglalja.
Stílus: a Bipper designjában az autó modern jellege és ereje fejeződik ki. Ezen tulajdonságok összessége megtalálható egy valódi, mindig tettre kész és bármit megoldani képes profiban. Ezért lesz tökéletes a megértés Ön és Bippere, profi és profi között...

Mindenféle teherrel megbirkózik!
100% hasznos terhelés Kerekded formája révén a Bipper jól pakolható, minimális raktérfogata 2,5 m3, és akár 610 kg rakománnyal is terhelhető. Így a Bipper 20%-kal kompaktabb, mint a piac többi kishaszongépjárműve! A négyszögletes raktér sima és egyenes vonalú, hossza 1,523 m.
Térnyerés felsőfokon A többfunkciós utasülés* a padló szintjéig lehajtható, így 950 mm plusztérhez jutunk, és 2,8 m3-renövelhetjük az autó hasznos térfogatát. A Bipper zárt vagy moduláris**kabinelválasztással rendelhető.
Maximális hozzáférés A Bipper 90°-ban nyíló hátsó ajtói révén könnyed hozzáférést biztosít a rakományhoz. Egy újfajta csuklópánt-szerkezettel az ajtók 180°-ig nyithatók és rögzíthetők. A rakományhoz való könnyedebb hozzáférést segítik az opcióként rendelhető üveges vagy zárt, egy- vagy kétoldali tolóajtók. Az alacsony, 53 cm-es rakodóküszöb különösen megkönnyíti a rakodást.

A Bipper az Ön kényelmének szolgálatában
Kényelmes ülések Dolgozni teljes kényelemben is lehet! Az ergonómikus, nagyméretű ülések tökéletes kényelmet biztosítanak az egész napos munka során. Előnyös pozíció A Bipper ülésmagassága épp félúton helyezkedik el egy berline és egy kishaszongépjármű ülésének kialakítása között. A középmagas elhelyezkedés megkönnyíti a beszállást és személy-autókhoz méltó kényelmet biztosít. Kilátás és láthatóságA szélvédő mérete és a nagy üvegfelületek haszongépjárművekre kevéssé jellemző térérzetet és kiváló kilátást biztosítanak. Minden a maga helyénA Bipper ergonomikus műszerfala maximum 12 tárolóhelyet garantál a bent ülőknek .Nélkülözhetetlen a munka során, hogy a szükséges papírok, dossziék, szerszámok, a telefon és más, a munkához szükséges eszközök mindig kéznél legyenek, de ne zavarjanak a vezetésben. A Bipper vezetése mindig élvezet! Rendkívül jól belakható utastér, kompaktméret, de nagy, jól kihasználható hasznos tér ? a Bipper élvezetessé teszi a városi közlekedést! A vezetőülés ergonómiája, a nagy üvegfelületeknek köszönhető remek kilátás, a dinamikus motorok együtt biztosítják a városi mozgékonyságot és az országúti dinamizmust. Bluetooth? kihangosító*, hogy Ön a vezetésre koncentrálhasson! A mobiltelefon a munka nélkülözhetetlenrészévé vált. Segítségével munka megbeszéléseket bonyolíthatunk le,megszervezhetjük a napunkat, tevékenyen használhatjuk ki azt az időt, amelyet a volán mögött töltünk. A Bluetooth? kihangosítónak* köszönhetően Ön a legnagyobb biztonságban vezethet és telefonálhat egyszerre.* opció

Rugalmas és könnyed vezetés teljes biztonságban
Annak érdekében, hogy teljes terheléssel is magabiztosan mozogjon városban és országúton, a Bipper kétféle, 1,4 l benzinesés 1,4 l HDi motorizációval rendelhető. Az 1,4 benzines, 75 lóerős változat inkább városi autózáshoz ideális, nyomatéka 118 Nm, már 2600 fordulat/percnél. A HDi technológiával ellátott 70 lóerősmotor dinamikus haladást és rendkívül gazdaságos fogyasztást garantál. Az Euro 4 normának megfelelő motor környezetkímélő, CO2-kibocsátása csak 119 g/km. Fontos szempont még a HDi motor választása mellett, hogy karbantartási periódusa 30 000 km! ABS ? blokkolásgátló Fékerejének optimalizálása, tartóssága és megbízhatóságának növelése érdekében a Bippert ABS-szel, elöl tárcsafékkel, hátul dobfékkel látták el. Az ABS fékezéskor megakadályozza a kerekek leblokkolását, így veszélyhelyzetben fenntartja az autó irányíthatóságát. Tolatóradar Az opcióként rendelhető tolatóradar értékes segítség lehet parkoláskor. A tolatóradar érzékelői révén hangjelzéssel figyelmeztet az autó mögött található esetleges tárgyakra. Sebességhatároló A sebességhatároló funkció a gázpedál 'felkeményítésével' akadályozza meg, hogy véletlenül átlépjük az előre beprogramozott sebességhatárt. A funkció a gázpedál erőteljesebb lenyomásával kikapcsolható.

Védelem
Megerősített karosszéria A megerősített karosszéria az ütközési energia elnyelésével védi a Bipper utasait. Egy alumíniumbölcső megakadályozza a motorház deformációját és segít megőrizni az utastér épségét. Ütközéskor sem a pedálsor, sem a kormányoszlop nem nyomódik hátra a vezető felé.
Biztonsági övek
Az első ülésekhez överő-határolóval és pirotechnikai övfeszítőkkel ellátott 3 pontos biztonsági övek tartoznak. Ütközés esetén a pirotechnikai övfeszítők egy apró robbanótöltet segítségével feszítik meg az övet. Az överő-határoló a hirtelenmegfeszülő öv által okozott sérülések kockázatát csökkenti.
Légzsákok
A Bipper szériaként kínálja a vezetőoldali légzsákot, az utasoldali légzsák opcióként rendelhető. Szintén opcióként rendelhető az oldallégzsák, mely a mellkas, a medence és a has fokozott védelmét nyújtja.
Fedélzeti számítógép
A fedélzeti számítógép az utazással kapcsolatos legfontosabb információkat jeleníti meg. Emellett, veszély esetén, hang- és képi jelzéssel figyelmeztet.
Tempomat
A tempomat az előre beprogramozott sebesség tartását teszi lehetővé, a gázpedál érintése nélkül, a menetkörülményektől(emelkedő, lejtő, szél) függetlenül. A fék- vagy kuplungpedál megnyomására a tempomat automatikusan kikapcsol.
Lopás elleni védelem
A Bipper szériában léptetőkódos indításgátlóval van ellátva, központi zár és riasztó opcióként rendelhető.